Menü Arama

Samsung Galaxy Grand Neo Plus duyuruldu, fiyatı belli oldu

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Samsung Galaxy Grand Neo Plus duyuruldu, fiyatı belli oldu

Dünyanın en büyük üçüncü telefon pazarı Hindistan'da liderliği yerli üreticilere kaptırmak üzere olan Samsung, gerek üretim konusunda girişimler gerekse bölge tüketicisine uygun ürünlerle satışlarını canlı tutmaya çalışıyor. Galaxy Grand Neo Plus modeli de bu ürünler arasındaki yerini aldı. Kısa süre önce firmanın resmi internet sitesinde listelenen ve bugün satışına başlanan Grand Neo Plus, diğer uygun fiyatlı Samsung telefonlarından pek de farklı olmayan bir donanım paketini bünyesinde barındırıyor.

Yüzde 28 daha parlak 5 inç 800 x 480 piksel ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB artırılabilir hafıza, 5 ve 2 megapiksellik kameralar, Bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n, GPS, GLONASS, çift SIM yuvası, 2100 mAh pil ve Android 4.4 KitKat işletim sisteminin yer aldığı telefon, 160 gram ağırlığında ve diğer Grand modelleriyle aynı tasarımda plastik bir arka kapakla tamamlanmış durumda.

Siyah, beyaz, altın renk seçenekleri bulunan Grand Neo Plus, Hindistan'da 9990 rupi, yani yaklaşık 410 lira fiyatla tüketicilerin beğenisine sunuldu. Samsung Galaxy Grand Neo Plus sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.