Menü Arama

Samsung Galaxy Mega 6.3 tanıtıldı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Samsung Galaxy Mega 6.3 tanıtıldı

Samsung akıllı telefonları arasında en büyük ekran ünvanını ele geçiren Samsung Galaxy Mega 6.3 resmi olarak tanıtıldı. Hem telefon hem tablet olarak nitelendirilen Phablet sınıfı bir cihaz olan Galaxy Mega 6.3, büyük ekran pazarında Samsung’u temsil ederken, Mega serisinin amiral gemisi konumunda.

Çift çekirdekli 1.7 GHz Exynos 5250 işlemci, 1.5 RAM, Mali-T604 grafik birimi ile birlikte nispeten güçlü bir donanıma sahip olan Galaxy Mega 6.3, 8 MP arka ve 1.9 MP ön kameraya sahip. 8 ve 16 GB olmak üzere iki farklı depolama alanına sahip cihaz 3200 mAh bataryası ile uzun bir pil ömrü sunmayı amaçlıyor.

Samsung, Galaxy S4 ile birlikte bizlere tanıttığı yeni yazılımlarını Galaxy Mega 6.3 içinde de ön yüklü olarak sunuyor. MultiWindow, S Translator, S-Voice 2 ve Story Album’un yanı sıra ekrana dokunmadan kontrol edebildiğiniz Air View özellikleri Galaxy Mega 6.3’de kullanılabilir olacak. Yine sahip olduğu kızılötesi portu sayesinde WacthON ile evinizdeki televizyon gibi elektronik eşyaları uzaktan kontrol edebileceksiniz.

Mayıs ayında satışa çıkacak telefon Avrupa pazarı hedef alınarak üretilirken fiyatı henüz kesinleşmedi. Almanya’da ise ön sipariş sitelerinde telefon 699 Euro olarak sipariş edilebiliyor. Akıllı telefonun ülkemize ne zaman geleceği ve fiyatı hakkında ise şimdilik bir bilgi yok.

Samsung I9200 Galaxy Mega 6.3 özellikleri:

Samsung I9200 Galaxy Mega 6.3



Samsung I9200 Galaxy Mega 6.3 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız