Menü Arama

Samsung Galaxy Nexus, Android 4.3'e nasıl güncellenir?

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Samsung Galaxy Nexus, Android 4.3'e nasıl güncellenir?


Üçüncü nesil Google Nexus telefonu, kısa süre önce Android 4.3 Jelly Bean güncelleme dağıtımına dahil edilen modeller arasında yer alıyor. Nexus 4 ve Nexus 7'nin ardından iki sene önce satışa sunulan Samsung markalı Galaxy Nexus için de Android 4.3'e güncelleme rehberimizi hazırladık. OTA yoluyla yükseltme çalışmalarının dünya geneline yayılması haftalar alabiliyor. Uzun süre beklemek istemeyen veya yeni sürümü resmi güncelleme dışında bir yolla edinerek garanti koşullarını ihlal etmeyi göze alamayan kullanıcılar, aşağıdaki adımları takip ederek sorunsuzca Android 4.3'e terfi edebilecekler.

Galaxy Nexus için USB sürücülerini kurun



Alternatif Yöntem: Android'li cihazınızın USB sürücülerini Android SDK paketini indirip USB sürücü seçeneğiyle birlikte kurarak da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Gerekli güncelleme kurulum dosyalarını indirin



Alternatif Yöntem: Eğer telefonunuzda Custom Recovery yüklü ise; güncelleme dosyasını telefonunuza kopyalayın. Cihazı Recovery modda çalıştırıp apply zip from sdcard seçeneği ile dosyayı yükleyin.

Galaxy Nexus için Android 4.3 güncelleme kurulumuna başlayın



İki yıllık Samsung Galaxy Nexus'unuz artık Android işletim sisteminin en yeni versiyonuna güncellendi. Eğer cihazın performansı artacağı yerde azaldıysa telefonunuzu fabrika ayarlarına almanız gerekecektir.

Android 4.3 Jelly Bean sürümünün ne gibi yenilikleri beraberinde getirdiğini öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Android 4.3 Jelly Bean resmen duyuruldu

Yazar: Bilal Akgündüz