Menü Arama

Samsung Galaxy Note 5'in satışa çıkacağı ülkeler belli oldu

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Samsung Galaxy Note 5'in satışa çıkacağı ülkeler belli oldu

Yıllardır Samsung'un en üst seviye akıllı telefon serisi olarak tüm dünyada satışı gerçekleştirilen Galaxy Note ailesi bu sene daha dar bir satış ağına sahip olacak. Avrupa ülkelerinde satışı ya 2016'ya ertelenen ya da bazı bölgelere satışın olmayacağı bildirilen Galaxy Note 5, öğrenilen son bilgilere göre yerini kavisli Edge telefonlarına bırakacak.

Samsung'un yeni gözdesi Edge telefonlarına rağmen Note 5'i Türkiye dahil birçok ülkenin teknoloji mağazalarında görmek mümkün olacak. Şimdiye kadar Note 5'e kavuşacağı kesinleşen ülkeler şöyle; Türkiye, Afganistan, Kamboçya, Hong Kong, Vietnam, Tunus, Suudi Arabistan, İsrail, Libya, Porto Riko, Tayvan, Çin, Singapur, Avustralya, Yeni Zelanda, Papua Yeni Gine, Filipinler ve Malezya.

Orta Doğu, Asya-Pasifik ve Okyanusya ağırlıklı satış ağı, Note 5'in Amerika, Avrupa ve Afrika'nın büyük çoğunluğunda olmayacağını gösteriyor. S Pen kalem teknolojisiyle sektörün en özgün cihazlarından biri olan Galaxy Note'nin geleceği pek parlak görünmüyor. Kavisli ekrana sahip telefonlarıyla ön plana çıkmak isteyen Samsung, ilerleyen dönemlerde Note serisini tamamen ortadan kaldırıp Edge çözümleriyle yoluna devam edebilir.