Menü Arama

Samsung telefonları için Android 4.4.4 KitKat güncelleme takvimi

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Samsung telefonları için Android 4.4.4 KitKat güncelleme takvimi

Android L veya resmi adıyla Android 5.0 olarak bildiğimiz sonraki büyük Google işletim sistemi için heyecan dutduğumuz şu günlerde, Samsung'un KitKat sürümüyle alakalı bir güncelleme takvimi ortaya çıktı. Android 4.4 versiyonunu temel alan yazılım güncelleştirmelerine nokta koyacağı öğrenilen Samsung, son güncellemesini önümüzdeki günlerde dağıtmaya başlayacak.

Android 4.4.4 işletim sistemi versiyonunu bünyesinde barındıran yükseltme, ekim ayı içerisinde Galaxy S5 ve Galaxy Note 3'ün iki ana cihaz modeli için dağıtılmaya başlayacak. Bu üst düzey telefonları Galaxy S4, Galaxy Note 3 Neo, Galaxy S4 mini, Galaxy Grand 2 ve Galaxy Note 2 takip edecek. Kasımda tüm bu aygıtları son KitKat yazılımıyla buluşturmayı amaçlayan Güney Koreli üreticinin aralıkta Android L güncellemesiyle ilgili somut adımlar atacağı, dağıtıma belirli bölgelerde başlayacağı iddia ediliyor.

Bu güncelleme takvimi sayesinde Android 5.0 sürümüne yükselecek modeller de kısmen gün yüzüne çıkmıs, güncellenme sırası şekillenmiş oldu. Samsung telefonlarına dair güncelleme gelişmeleri için bizi takip edin.