Menü Arama

Galaxy S5'in ilk resmi tanıtım videosu yayınlandı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Galaxy S5'in ilk resmi tanıtım videosu yayınlandı

Samsung'un yeni amiral gemisinin tanıtımından tam bir hafta geçti. Geçtiğimiz pazar günü düzenlenen Oscar ödül töreniyle birlikte ilk reklam filmi yayınlanan Galaxy S5, bugün ilk resmi tanıtım videosuyla Samsung Mobile'nin Youtube kanalındaki yerini aldı. Beşinci Galaxy S telefonunda yeniliklerin yalnızca yeni nesil teknolojilerden ibaret olmadığını bildiren Samsung, cihazın günlük hayatta ne gibi avantajlar sağlayabileceğini ve yeni yazılım özelliklerinin neler olduğunu bu videoyla tüketicilere anlatıyor.

5,1 inç Full HD Super AMOLED ekran, 2,5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 2 GB RAM, 16 MP Samsung ISOCELL kamera, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, nabız ölçer, parmak izi okuyucu, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi, TouchWiz Magazine UX kullanıcı arayüzü ve 2.800 mAh pille donatılan S5'in beklentilerin oldukça altında kalan donanım yükseltmelerine rağmen fiyatlandırma konusunda hiçbir azaltmaya gidilmeyecek. Diğer Galaxy S telefonlarıyla aynı seviyede bir çıkış fiyatına sahip olacağı bildirilen aygıt, mavi, siyah, altın ve beyaz renkli plastik kasa seçenekleriyle gelecek.

Samsung'un yenilenen TouchWiz kullanıcı arayüzü yapısında ihtiva edecek ilk telefon olacak Galaxy S5, MSM8974AC model numaralı çipset gibi mevcut en güçlü donanım elemanlarını da bünyesinde barındıracak. Aygıtın yaklaşık dört dakika uzunluğundaki tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.