Menü Arama

Galaxy S6'nın ilk prototip görüntüleri internete sızdı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Galaxy S6'nın ilk prototip görüntüleri internete sızdı

Aksesuar pazarının her kademesinden çok sayıda üretici, birkaç aydır basını Galaxy S6 için tasarladıkları kılıflarla meşgul ediyor. Cihaza ait şematiklerin takip ettiği bu sızıntı furyası, bu pazar düzenlenecek resmi tanıtım etkinliği öncesi prototip görüntülerine doğru ilerliyor. Bugün XDA forumunda paylaşılan aşağıdaki görseller, Galaxy S6'nın ilk prototip sızıntısını oluşturdu.

Güney Koreli bir forum kullanıcısı tarafından paylaşılan görüntülerde cihaz, Amerikalı mobil iletişim operatörü AT&T tarafından sevk edilmiş. Cihaz hakkında bilgi sahibi olmayan görüntünün kaynağı, aygıtın bir prototip ya da operatör test cihazı olduğunu tahmin ediyor. Naylonlara sarılı cihaz görüntülerinden zor da olsa tespit edileceği üzere, telefonun arka kısmında muhtemelen antene ait olan delik ve mühendislik örneklerinde görmeye alışık olduğumuz barkodlar, bunun bir test cihazı olarak kullanıldığını kanıtlar nitelikte.

Arka kısmında cam kaplama bulunduğu bilidirilen telefonun altın renkli çerçevesi, fiziksel düğmeleri ve yuvarlak köşeli kasa yapısı, daha önce başka bir Samsung telefonunuda görülmemişti. Bu nedenle, final tasarıma sahip olmasa bile görüntülenen telefonun Galaxy S6 olduğu aşikar.