Menü Arama

Samsung Galaxy S6 tanıtım etkinliği için ilk video yayınlandı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Samsung Galaxy S6 tanıtım etkinliği için ilk video yayınlandı

Galaxy S6 ve esnek ekranlı Edge versiyonunu tanıtacağı Galaxy Unpacked 2015 etkinliğine neredeyse iki hafta kalan Samsung, etkinlik için sosyal medya üzerinden tanıtım faaliyetlerine başladı. Bugün resmi Twitter hesabından #TheNextGalaxy etiketiyle paylaşımlarda bulunan mobil telefon devi, 1 Mart tarihli organizasyon için ilk tanıtım videosunu da bu mecradan takipçilerinin beğenisine sundu.

Tamamen Samsung tarafından geliştirilip üretilen ön ve arka kamera sensörlerine sahip olması beklenen S6 ile S6 Edge, arkada 20,7 MP; önde ise 5 megapiksel çözünürlük standardını benimseyecek. OIS (Optik Görüntü Sabitleme) mekanizmasıyla donatılacağı ileri sürülen arka kameranın yanı sıra, geniş açılı çekim yapabilen ön kameranın da S6 cihaz ailesini rakiplerinden üstün kılmak üzere geliştirildiği görülüyor.

Telefonlar hakkında herhangi bir somut bilgi vermese de, Galaxy Unpacked 2015 etkinliği için hazırlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 1 Mart'ta tanıtımın canlı olarak yayınlanacağını hatırlatalım. Detaylar için bizi takip edebilirsiniz.