Menü Arama

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 internete sızdı

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 internete sızdı

2014 ürün yelpazesinde TabPRO ve NotePRO serisi tabletleriyle üst segmenti hedef alan Samsung, henüz giriş-orta sınıf çözümlerini resmen gün yüzüne çıkarmadı. Fakat @evleaks aracılığıyla Galaxy Tab 4 olarak bilinen tablet ailesinin üyeleri detaylanmaya devam ediyor.

Teknoloji medyasının en güvenilir sızıntı kaynağı, Google+ hesabından Galaxy Tab 4 10.1'e ait ilk görüntüyü paylaştı. Tablet bilgisayar serinin diğer üyeleri gibi şu özellikleri beraberinde getirecek; 10,1 inçlik 1280 x 800 piksel çözünürlüklü LCD ekran, 1,4 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci, Adreno 305 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 400 çipset, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 3 MP arka, 1,2 MP ön kamera, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ve TouchWiz Magazine UX kullanıcı arayüzü.

Uzak doğulu üreticinin halihazırda gerçekleştirmeyi planladığı bir basın etkinliği bulunmuyor. Bu nedenle Galaxy Tab 4 ailesinin tanıtılacağı kesin tarihi tahmin etmek güç. AMOLED ekranlı 8 ve 10,5 inçlik iki tablet üzerinde çalıştığı da bilinen Samsung'un bu seneki tablet modelleriyle pazarda liderliğe oynadığı biliniyor. Yenilikçi cihazların yanı sıra giriş seviye aygıtlar da geliştiren mobil sektörün en büyük oyuncusu, yaz dönemine girmeden önce bu aygıtlarını resmen tanıtmış olacak.