Menü Arama

Samsung Galaxy Z Flip 3 Tanıtıldı!

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Samsung Galaxy Z Flip 3 Tanıtıldı!

Samsung’un merakla beklenen yeni telefonu Samsung Galaxy Z Flip 3 nihayet tanıtıldı. Katlanabilir yapısıyla önceki katlanabilir nesildeki telefonlarına benzeyen yeni Galaxy Z Flip3, Z Fold3’le kıyaslandığında daha hafif ve daha küçük yapısıyla dikkat çekiyor. Tıpkı bir cüzdan formunda olan Galaxy Z Flip 3, dikey şekilde katlanabilmektedir.

IPX8 suya dayanıklılık sertifikasına sahip olan Galaxy Z Fold 3 ile kullanıcılar Full HD+ 6.7 Dynamic AMOLED ekran deneyimi yaşıyor. 260x512 çözünürlüklü ekrana ve 120 Hz yenileme hızına sahip.
Kamera özelliklerine bakacaksak olursak, kapak ekranının yanında bir çift kamera kurulumu göze çarpmaktadır. 12 MP ana kameranın yanı sıra, 12 MP ultra geniş açılı kamera olarak da kullanılabilmektedir. Katlanabilir ekranda ise 10 MP’lik bir kamera daha mevcuttur.

Gücünü Snapdragon 888 işlemciden alan Galaxy Z Flip, 8 GB RAM’e ve 128/256 GB dahili depolama imkanına sahiptir. Batarya kapasitesi 3.300 mAh olan cihazda 15W hızlı şarj desteği de bulunuyor.

Türkiye’de 1 Eylül tarihinden itibaren ön satışa sunulacak olan Samsung Galaxy Z Flip 3’ün satış fiyatının 11.999 TL olması bekleniyor. Bu fiyat 8 GB RAM + 128 GB olan model için geçerli. Galaxy Z Flip 3’e sahip olmak isteyenler 22 Eylül’den sonra genel satışa da açılacak. Ön sipariş verecek olan kullanıcılar Samsung Care+ 1 yıllık cihaz koruma hizmeti alabilecek.