Menü Arama

Sekiz çekirdekli Sony Lavender'in özellikleri ve ilk görüntüsü

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Sekiz çekirdekli Sony Lavender'in özellikleri ve ilk görüntüsü

Geçtiğimiz ay başında Lavender kod adlı yeni bir Sony telefonu bildiren @upleaks, cihaz hakkında yeni detaylar ve ilk prototip görüntüsünü internet sitesi üzerinden paylaştı. 64-bit sekiz çekirdekli işlemciye sahip MediaTek çipinden gücünü alacak olan Lavender'in özçekim odaklı bir ürün olacağını ileri süren güvenilir sızıntı kaynağı, yayımladığı prototip görüntüsüyle cihazın çerçevesiz ekranlı ön kısmını gün yüzüne çıkardı.

5,5 inçten daha büyük Full HD bir ekran, sekiz çekirdekli MediaTek MT6752 çipset, 2 GB RAM, 13 MP Sony IMX214 ön ve arka kamera sensörü, her iki kamerada da LED flaş ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemini beraberinde getirecek olan Sony Lavender, ekran büyüklüğü göz önünde bulundurulursa muhtemelen Xperia T serisine mensup olacak.

Önde çift hoparlörlü, ultra ince ekran çerçeveli bir tasarım tercih eden Japon üretici, arkada ise küçük kamera mercekli HTC Butterfly modelini andıran bir görünüm benimsemiş. Firmanın yaz ürün portföyünün bir parçası olduğu tahmin edilen cihaz, önümüzdeki haftalarda resmiyet kazanacak.