Menü Arama

Sony, MWC 2017'de beş telefon tanıtmayı planlıyor

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Sony, MWC 2017'de beş telefon tanıtmayı planlıyor

Önümüzdeki ayın sonunda gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi, son yılların en hareketli mobil fuarlarından biri olacak. Bugün fuarın önemli katılımcılarından olması beklenen Sony'nin yeni ürün yelpazesine dair detaylar internete sızdırıldı. Review.ge sitesi, Japon üreticinin beş akıllı telefonla Barcelona'da stand açacağını ileri sürdü.

Amiral gemi niteliğindeki Yoshino kod adlı ilk cihaz, 5,5 inç büyüklüğünde 4K Ultra HD çözünürlüklü bir ekran, Qualcomm Snapdragon 835 çipset, 4/6 GB RAM ve Sony IMX400 kamerayla donatılacak. Cihaza eşlik edecek yeni Sony Exmor kamera sensörünün Samsung Galaxy S8'de de kullanılması bekleniyor.

Orta seviye için 5,5 inç Quad HD ekran ve Snapdragon 653 çipsetli BlancBright ve 5,2 inç Full HD ekran ve MediaTek Helio P20 çipli Keyazi modellerini geliştiren Sony, daha alt kategorilerde 5 inçlik Hinoki ve 350 dolar fiyat seviyesindeki Mineo ile şansını deneyecek.

Beş cihazın da geçen sene oluşturulan yeni ürün yapılanmasını devam ettirerek Xperia X serisi altında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yine kamera özellikleri ve ortak tasarım anlayışıyla oluşturulmuş yüksek kalite kasalarıyla öne çıkacağı tahmin edilen telefonlar bahar aylarında satılmaya başlayacak.