Menü Arama

Super Soccer Champs 2013 iPhone ve Android oyunu

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Super Soccer Champs 2013 iPhone ve Android oyunu

Futbol özellikler ülkemizde hayatımızın hemen hemen bir parçası olurken, futbol oyunları da teknoloji dünyasının eğlence sektörünün vazgeçilmezleri arasında yer alır. Bilgisayar ve oyun konsollarının değişilmezi Futbol oyunları mobil cihazların da gelişmesiyle birlikte artık bizi hiç yalnız bırakmazken Super Soccer Champs 2013 oyunu da iyi bir seçenek olarak Android ve iOS işletim sisteminin mağazalarında yer alıyor.


Menajerlik de yaparak takımın yönetiminde sorumlu olabileceğiniz oyun, üstten bakış açısıyla keyifli bir futbol ziyafeti sunarken, İngiltere, İskoçya, İtalya, İspanya, Japonya ve Çin liglerini oynayabiliyorsunuz. Gelişmiş taktik ayarları, futbolcu özellikleri ile bilgisayardaki futbol oyunlarını aratmayan Super Soccer Champs 2013 oyununda çoklu oyuncu seçeneği bulunsa da şimdilik çalışmıyor, fakat bu ilerleyen günlerde gelecek güncellemelerle aktif olacağının da önemli bir habercisi olarak göze çarpıyor.

Sizin için de futbol vazgeçilmez zevkleriniz arasında yer alıyor ve mobil cihazlarınızda da yanınızda ayıramıyorsanız, hem iOS için hem de Android için geliştirilen oyunu Android platformu için 3.13 dolar karşılığında, iOS içinse ücretsiz olarak aşağıdaki linklerden hemen indirebilirsiniz.

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.
Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.