Menü Arama

Vodafone Smart 6 Tab tablet bilgisayar ve Smart Watch 6 saat duyuruldu

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
Vodafone Smart 6 Tab tablet bilgisayar ve Smart Watch 6 saat duyuruldu

Bugün yeni bir 4G telefonu tanıtan Vodafone, Smart 6 adını verdiği ürün ailesine mensup iki cihazı daha gün yüzüne çıkardı. Orta seviye 3G destekli bir tablet olan Smart 6 Tab ve Smart Watch 6, firmanın ülkemize özel olarak hazırladığı ürünleri arasındaki yerini aldı.

9,6 inç 1280 x 800 piksel ekran, dört çekirdekli Snapdragon 410 çipset, 1 GB RAM, 16 GB hafıza, 5 MP arka, 2 MP ön kamera, 4600 mAh pil ve Android 5.0.2 Lollipop işletim sisteminin saf formda mevcut olduğu Smart 6 Tab, serinin ZTE üretimi ana modeli olan Smart 6 telefonunu andıran bir kasa tasarımı kullanıyor.

Bluetooth kulaklık-akıllı saat melezi bir ürün olan Smart Watch 6 ise, Android ve iOS uyumluluğuyla sağlık odaklı özellikleri geniş bir kullanıcı kitlesiyle buluşturmayı planlıyor. 0,96 inç OLED ekran, 3-4 gün kullanım süresi ve çeşitli sensörleri beraberinde getiren saatin fiyatı ve çıkış tarihi hakkında şimdilik açıklama yapmaktan kaçan Vodafone, tabletin 699 ₺ fiyatla tıpkı Smart 6 telefonu gibi 1 Temmuz'da piyasaya sürüleceğini müjdeledi.

Vodafone Smart 6 Tab sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.