Menü Arama

WhatsApp resmen Android saatlerde

Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Whatsapp'da paylaş
WhatsApp resmen Android saatlerde

Google'nin Android Wear platformuna destek veren ilk isimler arasında yer alan WhatsApp, ay başında beta uygulamasını akıllı saat desteğiyle güncellemişti. Birkaç haftalık deneme sürecinden sonra nihayet stabil WhatsApp uygulaması da resmen Android saatleri kapsamına aldı.

Apple iWatch cephesindeki ertelenmelere rağmen tüketiciler, önlenemez bir biçimde yeni nesil saatlere yöneliyor ve diğer üreticileri bu piyasada var olmaya davet ediyor. Her yeni teknolojide olduğu gibi akıllı saat konseptini de gereksiz bulan kesimlerin işlevselliğinde şüphe ettiği aygıtlar artık popüler WhatsApp uygulamasından mesaj alıp mesaj yollayabilecek.

2.11.362 numaralı yeni WhatsApp güncellemesi ile Android Wear saate sahip kullanıcılar, otomatik olarak saatlerine yüklenecek WhatsApp uygulaması üzerinden mesajlarını görüntüleyebilecek, yeni mesajları uyarı olarak saatinde bulabilecek ve sesle mesaj yazıp yollayabilecek. Tüm bunları telefonunu cebinden çıkarmadan bileğindeki son teknoloji harikasını kullanarak yapacak olan anlık mesajlaşma kurbanları, iletişime geçmekten kaçış olmadığını pek iyi anlayacaklar.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.